Utmattningssjuk, är man mindre värd då????

Sitter i bilen och väntar på Åke vid hans skola..

Idag va det en konstig och jobbig känsla i kroppen när jag vaknade. Det konstiga är ju sämre jag mår ju mer anstränger jag mej med smink och allt för att det lixom inte ska synas… varför är det så??? Jag skäms absolut inte för min sjukdom… men ibland vill jag ju bara vara normal… vad det nu är.

Känner mej mindre värd i vissa sammanhang pga av min sjuka.. min åsikt är lixom inte viktig… känns det som.. ( är kanske inte så).

Känns som man får blickar i ryggen… jag vet att en del har åsikter och försöker verkligen inte bry mej.. men det är lättare sagt än gjort… Vissa är faktiskt jätte tydliga med att jag är inte mycket värd för jag är väl endå inte tillförlitlig… på jobb… i vardagen…

Känslan av att inte min åsikt har nått värde längre på vissa platser är jobbig.. jag vet det är för folk är oerfarna i detta…. men det hjälper ju inte mej…

Man vill så gärna inte känna sej mindre värd bara för man inte kan va 100% med i allt.. ytan säger en sak.. insidan en annan….

Ja det va en fredags parantes från mej❤️

Ajöken.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: