Utmattningssjuk, är man mindre värd då????

Sitter i bilen och väntar på Åke vid hans skola..

Idag va det en konstig och jobbig känsla i kroppen när jag vaknade. Det konstiga är ju sämre jag mår ju mer anstränger jag mej med smink och allt för att det lixom inte ska synas… varför är det så??? Jag skäms absolut inte för min sjukdom… men ibland vill jag ju bara vara normal… vad det nu är.

Känner mej mindre värd i vissa sammanhang pga av min sjuka.. min åsikt är lixom inte viktig… känns det som.. ( är kanske inte så).

Känns som man får blickar i ryggen… jag vet att en del har åsikter och försöker verkligen inte bry mej.. men det är lättare sagt än gjort… Vissa är faktiskt jätte tydliga med att jag är inte mycket värd för jag är väl endå inte tillförlitlig… på jobb… i vardagen…

Känslan av att inte min åsikt har nått värde längre på vissa platser är jobbig.. jag vet det är för folk är oerfarna i detta…. men det hjälper ju inte mej…

Man vill så gärna inte känna sej mindre värd bara för man inte kan va 100% med i allt.. ytan säger en sak.. insidan en annan….

Ja det va en fredags parantes från mej❤️

Ajöken.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s