Sen blogg & seg i päran!!!

Tänk när man är så trött att man inte orkar lägga sej. Hehe.. illa va..

Vågar ju påstå att det blåste lite på promenaden med doggen idag.. jösses nu är det höst. Segt & känner mej ikke redo för detta mörka kalla väder… vill ha sommar alltid.. sååå mycket härligare… ja ja.. bara göra det bästa av det..

Idag va det iväg med Linn & Delia på BVC( va ju ett tag sedan man hängde där😂)..

Va en liten föreläsning om förkylningar och lite viktig info till föräldrarna. Mormor va med och fixade med Delia. Som sov typ hela tiden.. svårt jobb ju..

halloween närmar sej visst. Såg det i affärerna.. denna lilla goding gillade jag.. fick dock inte följa med hem. Jag är ju inte mycket gör såna högtider… glöttigt..japp. Sån är jag.

Pannkaks bak blev det idag till kvällsmat.. är ju alltid lika gott. Åke tittade ut från sitt rum och hjälpte till… hihi.

Mumma.. smakade så bra sååå…

Hungrig efter jobb och sen iväg direkt..

Jag skulle fota min lilla vovve som fått ny leksak att leka med.. men tji fick jag.. busiga Åke tittade visst förbi precis… Alltså ikväll har både han och hunden varit ute på blocket.. hehe.. är det fullmåne eller nått.. Dom har båda två varit heeelt omöjliga..haha.. men sen gick Åke och la sej och då hänger Diva på.. då gottar dom ner sej i sängen och jag dog en kvart i soffan…hehe..

Vi hade lite mysig kvällsfika innan.. måste ha lite fika med lite varmt och gott och dricka i höst mörkret..

Jaaa denna bild talar ju för sej själv va??? Vet inte vem som va värst ikväll med bus och stök… härliga härliga…. när dom lagt sej..hihi..

Sen när jag lägger mej så ska det kelas.. samma rutin varje kväll… upp och kela och sen net vid fötterna och lägga sej…

Nuuu är jag så helvetes trött i hjärnan och kroppen så sover snart.. till jobb kom jag idag efter att man fullkomligt dog när kl ringde imorse kl 06.30… det är såååå ohederligt tidigt för denna mormor.. haha.. Men Åke började kl 08 så bara att upp och fixa..

Nu så mina vänner behöver jag inte vänta på John Blund.. jag domnar endå..

Sov sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: