Dagen sprang iväg & lampor på plats!!

Denna dag sprang iväg tycker jag..

Jobb först. Inte mycket folk där idag.. laddar för att börja jobba halvtid på måndag.. försöker inte tänka på det ännu.. då kommer stress och ångest.. får ta det på fredag kväll..Denna tös köpte en jacka av grannen.. jösses så snygg hon blev.. här posar hon… hehe.. snygging.

Här posar hon i min säng med sin dotter visst… trötta är dom båda..

Sötaste unge ever gymmar hos mormor… jobbigt… borde kanske själv oxå köra ett varv där.. hihi..

Jobbigt att gymma visst för här somnade hon sååå gott..hihi.. likt sina förädlar..hehe..

Microleverans idag… toppen. Smidigt.

Nuuu äntligen är en ny lampa på plats i hallen.. sköööönt man känner en elektriker liiite… hihi..

Alla lampor i köket är oxå nya och lyser så bra så.. tyvärr så såg man så bra så det bar med sej en liten städning på köket oxå…. och dammsuga och moppa golven.. ja ja.. fint ska det vara när man har nya lampor…

Elektrikern fick mat som tack för jobbet…hihi.. och mysa med sin son lite oxå..

Lampa tänd… wooop wooop..

Lampa släkt…haha…

Idag tittade vi på ankorna i lilla dammen… måntro att denna Donna gladeligen hade gjort annat än att bara titta på dom… jaga dom hade ju varit såååå mycket roligare… men ikke att hon fick det… Bra träning… hihi.. Vi skulle möta Åke från skolan vid bussen. Så satt och njöt ett tag..

Nu är mamma/mormor trött.. pink på den lilla toviga först( ja hunden alltså)…

Sen hopp ner i bingen…

Puss & Kram och sov sött❤️.

Glöm inte ge någon en kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s