Udda strumpor i högen!!!

Ohhh jesus Amalia så trött i benen nu..hehe.. tvättat nio maskiner tvätt. Och näää tvättar inte till grannarna oxå.. hehe..

Va ju sjuk förra veckan och orkade inte springa upp och ner till tvättstugan då.. så nu va det typ kaos…

Udda strumpor..

meeeen hur går det till.. alltså. Vet inte hur många strumpor jag slänger efter ett par månader när ingen kompis dyker upp.. helt övertygad om att tvättmaskin äter strumpor.. till frukost, middag & kvällsmat.. hehe.. för våra försvinner..

leverans av nya gardiner och duk idag.

Fick hänga till sej lite.. jag pallade inte stryka dom innan.. är ju så sket tråkigt att stryka..

Dom blev fina och bra. Dock lite långa… bara för dom andra va för korta..hehe.. jaja.. får väl fixa det någon gång.. inte så noga.. Soffan är ju i vägen endå..hihi.. tryckte upp en planta på andra sidan så ser man inte.. smart va???

Duken va ju inga problem att få på plats…hehe.. borde nog stryka den, men den ligger väl till sej…

På väg mot jobb idag.. fotade och skickade till mina gårdsbrudar… så dom har koll på mej…hehe.. härligt med grannar.. vi stöttar varandra i vått och torrt. Mysigt med sån bekantskap på”äldre” dar…

Min lilla darling och jag trillade ner i soffan efter en lång dag. Trötta men belåtna med vår dag. Båda två.. inte illa va….hehe..

Va in om Linn & Delia efter jobb lite snabbt. Drack en kopp och sen hämta Åke efter skolan. Så jag har koll på alla…hehe..

Nääää mina vänner.. nu ska den vita räven ut och pinka… sen blir det bingen.

Sov sött.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s