Huvudet snurrar❤️

Varje dag är som ett haveri av flygande känslor som far runt i huvudet och stökar till, Det händer minsann inte ett dugg däruppe som man vill.

Man vill så mycket och så gärna hjälpa alla nära och vänner, Jämt har man dåligt samvete för alla man känner.

Att tänka att man inte räcker till, Vakna på morgonen och känna att man hundra timmar sova vill.

Sen kommer dom härliga dagarna då hjärtat och kärleken sträcker sej så långt upp i det blå, Man känner kärleken till livet från topp till tå.

Dessa dagar skulle man vilja ha för evigt och hänga med sina nära och kära, Då är man så lycklig så man på moln kan sväva.

Kan man spara bra dagar på lager och plocka dom fram när man är ledsen och hängig, Dessa dagar är magiska och behövs när humöret är svängigt.

Kärleken till livet kämpar med en inre glöd, som aldrig kommer slockna utan alltid finnas där, Den håller jag ett hårt tag om och är mej sååå väldigt kär❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s