Döööödens tråkigt & heelt tråkigt!!!

Ohh vilken dag… sover och sover.. denna förkylning slog ut mej rejält.. tyckte minsann jag va bättre imorse men det sket sej visst…

Idag har jag typ duschat… det va vad jag pallade…

Kammade håret på balkongen då jag typ fäller som en hund.. hehe.. råkade visst ta denna bilden när jag meckade… hehe…

Hittade denna bild på min lilla son… jösses som han växer….

Slängde ihop en liten fläskpannkaka till oss…

Massa lingon på.. mumma..

Ner i soffan igen… sååå tråkigt. Blir så enormt trött i huvudet när jag åker på sånt här.. kroppen värker.. måste kolla upp det oxå..

Har en ofantlig värk i kroppen och just nu höger fot och vänster arm… bläää..

Näää fyyy så gnällig jag är..

Åke har varit i skolan idag.. det är ju toppen han mår bra nu.. så faktiskt nått bra idag…

Ja ja.. huvudet spökar och det är just nu tufft att försöka hitta positivt men det går väl över.. vet ju att jag är ap känslig nu för tiden och jobbar stenhårt med min utmattning ännu… ångest för att inte räcka till nu när man ligger sjuk..skulle ju hjälpa mina föräldrar ju med flytten.. trist…

Så är livet…

Nu önskar jag Er en mysig kväll och ta hand om Dej❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s