Döööödens tråkigt & heelt tråkigt!!!

Ohh vilken dag… sover och sover.. denna förkylning slog ut mej rejält.. tyckte minsann jag va bättre imorse men det sket sej visst…

Idag har jag typ duschat… det va vad jag pallade…

Kammade håret på balkongen då jag typ fäller som en hund.. hehe.. råkade visst ta denna bilden när jag meckade… hehe…

Hittade denna bild på min lilla son… jösses som han växer….

Slängde ihop en liten fläskpannkaka till oss…

Massa lingon på.. mumma..

Ner i soffan igen… sååå tråkigt. Blir så enormt trött i huvudet när jag åker på sånt här.. kroppen värker.. måste kolla upp det oxå..

Har en ofantlig värk i kroppen och just nu höger fot och vänster arm… bläää..

Näää fyyy så gnällig jag är..

Åke har varit i skolan idag.. det är ju toppen han mår bra nu.. så faktiskt nått bra idag…

Ja ja.. huvudet spökar och det är just nu tufft att försöka hitta positivt men det går väl över.. vet ju att jag är ap känslig nu för tiden och jobbar stenhårt med min utmattning ännu… ångest för att inte räcka till nu när man ligger sjuk..skulle ju hjälpa mina föräldrar ju med flytten.. trist…

Så är livet…

Nu önskar jag Er en mysig kväll och ta hand om Dej❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: