Snoriga familjen!!!!

Ja här händer inte mycket denna dag… så klart hoppade inte förkylningen inte över mej… sååå trött på att inget kan hoppa över mej.. i allafall alla sjukdomar.. annat kul får gärna hoppa på mej..hehe..

Åke och Linn är oxå så förkylda… så idag va vi lite hängiga tillsammans..

Mina barn hade visst kul vid bordet.. Åke skrattade så dricka och mat for ur munnen på honom… hihi… härligt med glada barn.. fast dom är sjuka…Åke skrattade så han va tvungen att lägga sej på golvet…haha..

mumma… underbara granne som kommer med fika.. satt som en smäck….

Trollis håller sin snutte…

Åke och jag och en glass sugen hund håller kväll och kurera oss..

Åke mår bättre idag och skola imorgon..

Själv känner jag mej jätte toppen pigg…. noooot..

Nu sova strax och hoppas på en god natts sömn.. och vaknar super duper pigg imorgon.. för detta suger….

Puss & kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s