Söndagssnusk, blod & bajs!!!

Jösses… denna söndags morgon( eller middag, kl va 11.20) vaknade jag och va alldeles tagen….

Viiilka drömmar man kan ha… undrar vad man får för diagnos om någon ska tyda dom till en… vill nog inte ha reda på det…hehe..

SINGEL….varit singel fööör länge kanske…

Alltså… håll i er.. nu får ni höra min våta dröm..hihi… döm mej ikke..

Jag drömde jag stod i duschen och skulle raka mej under armarna… meeen av någon anledning kunde jag inte och ropade på hjälp.. och då kommer en gammal klasskompis till min bror( och näää inget namn på den person för hans egna skull…hehe) och han kom in i duschen….. jag blev sååå glad då jag tänkte nuuu händer det lite roligheter i duschen. Meeeen han bad mej lyfta armarna och istället för att raka mej under armen…. så högg han av båda armarna på mej… ( ja ni hör själva, dags att utöka psykmedicinen)… blodet sprutade och jag vaknade och va dygn svitt… jesus Amalia… hur fansen är man funtad va???? Hehe…

Tankar på detta??? Vad tror ni, borde jag söka för detta…hehe..

Kan det va mina luncher som påverkar min nattsömn…hehe…

Lille sjuklingen bakade lite idag.. han är feberfri och piggare. Så hoppas det ger sej nu…

Jag försökte ta bilder på min lilla vovve och mej.. men hon är visst bara still när hon bajjar sååå så blev det. En bajs bild…

Vi busar och leker när vi är ute..

Härliga lilla tös.. så duktig nu på att vara lös och komma med leksak.. jaja.. kommer det någon singel vovve ska hon gärna smyga dit och kolla läget…. med matte smygandes efter… synd bara alla hussar är 70 plus typ…hehe…

Tur jag har min lilla tös så jag kommer ut lite… härligt och lugnet är sååå gott för mitt huvud. Efter denna lilla service, flytt & sjuk helg behövde denna mamma lite lugn i naturen..

Sen fick man äran att göra mat…

Åkes kommentar när han kom och åt” mamma… hoppas verkligen det smakar godare än det ser ut” jag ör nooooog bered att hålla med honom faktiskt. Såg lite kräkigt ut… bläää..

Men det va hur gott som helst med min lilla påhittade kyckling sås…

Nu är det soffhäng och möjligen lite tyska träning…

Auf Wiedersehen kära vänner❤️.

Njut av söndags kvällen.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

%d bloggare gillar detta: