Många känslor på en och samma dag..!!!!

Till jobbet denna måndag… känns bra att åka till jobb idag… men tänk så snabbt saker kan ändra sej… jag vet att jag är enorm känslig och har förståelse för att inte alla förstår.. meeen så besviken man kan bli på folk…. på att bli ifrågasatt om min sjukdom….som inte syns… att andra vet hur jag mår eller känner??? Vuxna människor som stället mej till svars för hur andra tycker och tänker… grrr… blir så klart ledsen, arg och besviken.. jag vill ju så klart oxå vara frisk och orka en massa…

Har du brutit benet är det ingen som ställer frågan om sjukskrivning och hur man ställer sej till det… ska fan klämma benet ingen jävla bildörr en dag…hehe.. oooonnnt… nää det hoppar jag…

Tack och lov denna dag har jag mina fina barn. Linn och Delia hämtade Åke som slutade kl 12 och sedan körde dom och handlade och Linn lagade mat och Morbror Åke passade bebis…. så lunch gjorde dom och några matlådor…. guld värt.. Jag är oändligt tacksam för mina godhjärtade barn. Så snälla och omtänksamma. Det och bebismys rädda min dag…. kärlek på det va????

Linn och hund slappar i soffan efter fix… lilla Delia fick ett skönt bad och somnade gott i mormors säng.. såå härligt..

Maten va sååå god… bilden blev ju inte så sexig…haha.. men smakade toppen..

Sen på lite kvällskvist blev Åke bale sugen… nytt recept på kladdkaka och guuuud sååå magiskt god… smälte i munnen… mumma.. nääästan lika god som din Gisela sa jag och Åke samtidigt…. hehe..

Vacker som en måne…. tills vi högg in på den…

Imorse busade min lilla tös.. hon är makalös på att ta saker och gärna bita i.. meeeen bara Åkes saker😂😂.. idag va det en penna… grrr.. jag blev lite irriterad på henne…Då la hon sej på Åkes rum och surade… hon är ju bara sååååå jävla söt denna hund…hehe..

På kvällen tog vi en skön promenad med bus och lek… så nu är hon trött..

Tränar inkallning.. går toppen… om det inte dyker upp kanin bajs så klart.. för det är ju sååååå mycket godare än mattes godis… tydligen..

Fick lite gott hemma istället..,

Dagens ungdom… behöver man sä nått mer….

Kvällsmys med ljus..

Och en stooooor tallrik frukt…gottigt… med vaniljsås på… nyttigt.. näää nog inte va…. hihi…

Nu lägger jag mej snart med tankarna på att fokusera på vad jag har som är bra i mitt liv.. och deeet mina vänner… det är mycket det…

Puss & Kram❤️

Tänk på att just du är guld värd❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: