Många känslor på en och samma dag..!!!!

Till jobbet denna måndag… känns bra att åka till jobb idag… men tänk så snabbt saker kan ändra sej… jag vet att jag är enorm känslig och har förståelse för att inte alla förstår.. meeen så besviken man kan bli på folk…. på att bli ifrågasatt om min sjukdom….som inte syns… att andra vet hur jag mår eller känner??? Vuxna människor som stället mej till svars för hur andra tycker och tänker… grrr… blir så klart ledsen, arg och besviken.. jag vill ju så klart oxå vara frisk och orka en massa…

Har du brutit benet är det ingen som ställer frågan om sjukskrivning och hur man ställer sej till det… ska fan klämma benet ingen jävla bildörr en dag…hehe.. oooonnnt… nää det hoppar jag…

Tack och lov denna dag har jag mina fina barn. Linn och Delia hämtade Åke som slutade kl 12 och sedan körde dom och handlade och Linn lagade mat och Morbror Åke passade bebis…. så lunch gjorde dom och några matlådor…. guld värt.. Jag är oändligt tacksam för mina godhjärtade barn. Så snälla och omtänksamma. Det och bebismys rädda min dag…. kärlek på det va????

Linn och hund slappar i soffan efter fix… lilla Delia fick ett skönt bad och somnade gott i mormors säng.. såå härligt..

Maten va sååå god… bilden blev ju inte så sexig…haha.. men smakade toppen..

Sen på lite kvällskvist blev Åke bale sugen… nytt recept på kladdkaka och guuuud sååå magiskt god… smälte i munnen… mumma.. nääästan lika god som din Gisela sa jag och Åke samtidigt…. hehe..

Vacker som en måne…. tills vi högg in på den…

Imorse busade min lilla tös.. hon är makalös på att ta saker och gärna bita i.. meeeen bara Åkes saker😂😂.. idag va det en penna… grrr.. jag blev lite irriterad på henne…Då la hon sej på Åkes rum och surade… hon är ju bara sååååå jävla söt denna hund…hehe..

På kvällen tog vi en skön promenad med bus och lek… så nu är hon trött..

Tränar inkallning.. går toppen… om det inte dyker upp kanin bajs så klart.. för det är ju sååååå mycket godare än mattes godis… tydligen..

Fick lite gott hemma istället..,

Dagens ungdom… behöver man sä nått mer….

Kvällsmys med ljus..

Och en stooooor tallrik frukt…gottigt… med vaniljsås på… nyttigt.. näää nog inte va…. hihi…

Nu lägger jag mej snart med tankarna på att fokusera på vad jag har som är bra i mitt liv.. och deeet mina vänner… det är mycket det…

Puss & Kram❤️

Tänk på att just du är guld värd❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: