Börjar bli orolig….över mej själv…

Sitter i soffan denna regniga fredag…

Jag va i kontakt med min läkare idag.. ang min sjukskrivning. Känns heeelt absurt och sjukt att höra vad hon läser upp för mej vad vi gått igenom i samtalet… känns lixom att det hon läser upp är ju för bomben inte om mej…. jag har oerhört svårt att acceptera och förstå hur sjuk jag varit och än idag har jag såååå långt kvar…

Lider av synbortfall, hjärtklappning, svettningar( klimakteriet..nott..hihi), men framför allt forfarande orken är såååå seg.. fysik aktivitet är jobbigt… jag får sånna obehagliga känningar i kroppen och knoppen om jag lixom tar ut mej… ja jag vet att det är nyttigt men sjuuukt olustigt när kroppen regerar såååå..

Min ledvärk är just nu kaos.. höger fot och vänster arm strejkar…

Det som är allra olustigast just nu som jag upplever bara blir värre är minnet.. jag frågade läkaren om demens test.. hon sa lugnande att det är jätte vanligt att minnet blir skadat,och även att koncentrationen är ju så kass så man tar lixom inte in info och lagrar det… Det är grymt jobbigt..

En del skojar och kallar det multitasking när man påbörjar massa saker men inte avslutar dom… jag tycker inte det… jag kan stå i köket och plocka upp diskmaskinen, för att två sekunder senare ( utan att vara klar) vara i vardagsrummet. Rätt vad det är ser jag på tv…. och glömmer helt vad jag både va och gjorde… koder till kort… tjena… minsta stress vid handling så wippps… så glömmer jag koden…

Allt detta och inte en jävel som ser hur man mår… detta syns inte… men känns desto jävligare.. tro mej..

Mög mög mög…. svårt att förlika mej med detta måste jag sä..

Jag jobbar på med mina två timmar om dagen… känner mej grymt nervös för att jobba mer… men det tar vi då…

Detta va fredags tankar från soffan idag…

Önskar Er alla en god helg❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: