Börjar bli orolig….över mej själv…

Sitter i soffan denna regniga fredag…

Jag va i kontakt med min läkare idag.. ang min sjukskrivning. Känns heeelt absurt och sjukt att höra vad hon läser upp för mej vad vi gått igenom i samtalet… känns lixom att det hon läser upp är ju för bomben inte om mej…. jag har oerhört svårt att acceptera och förstå hur sjuk jag varit och än idag har jag såååå långt kvar…

Lider av synbortfall, hjärtklappning, svettningar( klimakteriet..nott..hihi), men framför allt forfarande orken är såååå seg.. fysik aktivitet är jobbigt… jag får sånna obehagliga känningar i kroppen och knoppen om jag lixom tar ut mej… ja jag vet att det är nyttigt men sjuuukt olustigt när kroppen regerar såååå..

Min ledvärk är just nu kaos.. höger fot och vänster arm strejkar…

Det som är allra olustigast just nu som jag upplever bara blir värre är minnet.. jag frågade läkaren om demens test.. hon sa lugnande att det är jätte vanligt att minnet blir skadat,och även att koncentrationen är ju så kass så man tar lixom inte in info och lagrar det… Det är grymt jobbigt..

En del skojar och kallar det multitasking när man påbörjar massa saker men inte avslutar dom… jag tycker inte det… jag kan stå i köket och plocka upp diskmaskinen, för att två sekunder senare ( utan att vara klar) vara i vardagsrummet. Rätt vad det är ser jag på tv…. och glömmer helt vad jag både va och gjorde… koder till kort… tjena… minsta stress vid handling så wippps… så glömmer jag koden…

Allt detta och inte en jävel som ser hur man mår… detta syns inte… men känns desto jävligare.. tro mej..

Mög mög mög…. svårt att förlika mej med detta måste jag sä..

Jag jobbar på med mina två timmar om dagen… känner mej grymt nervös för att jobba mer… men det tar vi då…

Detta va fredags tankar från soffan idag…

Önskar Er alla en god helg❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: