I neeeed a maaaan…. hålet fullt med hår🤑🤑🤑

Jaha… stunden är kommen när man inser att man behöver en man.. en riktig karlakarl behöver jag….

Jag har varit ensam nu ett bra tag och känner att saker påverkas utan en man i mitt liv…

Hålet har fullständigt växt igen… det luktar illa och känns nästan som ruttet… massa hår är där överallt… hittar nästan inte ner till hålet ens känns som det va otroligt länge sedan det underhölls… borde ha sej en riktig omgång så det rinner till ordentligt… hade verkligen behövts… känner egentligen det sorgligt att jag ska behöva en man för det men jag tycker det är super svårt att fixa själv… om inte till och med gränsen till jävligt äckligt. Det är verkligen nos klämma på när det ska fixas….

Jag själv försöker men höll på att kräkas… är oxå så fruktansvärt ovig så har svårt att reda ut det…

Sååååå vart finns du????? Riktiga karlakarl???? Som vill komma hit och rensa mitt avlopp i duschen😱😱😱😱

Välkommen precis när du vill. Har du tur och jag känner för det bjuder jag på en kopp kaffe. Men lovar inget… så förberedd dej endast på hålrensning….

Ha En härlig söndag em….

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: