Kommentarer om min utmattning, oväntat besök & fredagskänsla!!

Här sitter man en fredags kväll och hänger… ser en serie på Netflix.. tack och lov att det finns när man är sjuk.. nuuu mår jag bättre. Inget ont i halsen och ingen feber..men tröttare än helskotta… men går väl över… men jag är så mycket känsligare nu efter min utmattning…

Fredags pigg…. hehe….

Jag får ibland kommentarer om min utmattning & ångest… jag förväntar mej verkligen inte att man ska förstå hur jag mår…. det är såå omöjligt att sätta ord på det. Meeen tro mej att man blir sååå less på att försvara sej… varför ska jag behöva förklara för folk varför jag inte orkar jobba mer än 25%… ja jag vet och får höra så ofta att gud så lite är väl ingen idé att jobba… eller.. herregud hinner du ens få nått gjort… vad säger alla på jobb när du bara jobbar så lite… eller som nu när jag varit hemma… då frågar man gärna.. blir du inte orolig att du får sluta på jobb när du inte ens kan jobba 25%….. vad säger din chef när du inte ens klarar det lilla…

Heeeelt ärligt.. är detta stöttande och hjälpsamt tror ni????

Jag lever med utmattning & ångest varenda dag… tror man på alvar att detta stöttar mej..

Vill bara sä till Er som kanske bryr Er… Nej jag avbokar inte saker med kort varsel för har tycker det är ballt… och Nej jag är inte hemma från jobb för att ligga på soffan och tycka att livet är en fest…

Jag ber er att titta över Er själva… mår Ni inte bra så ta inte ut det på andra som redan ligger…

Det hjälper inte mej ett dugg med dessa kommentarer… kommer man inte på nått bättre att sä så håll bara igen…

Nuuu menar jag inte att ni mina läsare är dessa men dela och sprid gärna budskapet…

Stötta, va en axel att gråta mot, acceptera när man vill vara själv utan att ta det personligt.. acceptera oxå att man aldrig kommer bli som innan. Det är i mitt fall inte heller min plan.. Den Marlene som sträckte ut en hand och alla tog tacksamt emot den och hela armen… hon kommer inte tillbaks.. tack och adjö för henne.. Nu jobbar jag stenhårt på ett liv där jag själv är huvudpersonen & andra är biroller. Och jag bestämmer över mej själv… Toppen va….hehe..

Nog om det…

Idag blev det tända ljus och mys på kvällen med Åke…

Trodde jag…hehe…

Fick duka upp till en till… blev lite allt möjligt idag på mat bordet… Tager vad man haver….

Linn och bebis kom och piggade upp mormor…det va ju mysigt.. hänga i myskläder och bara va… härligt..

Lilla trollis sover gott…

sötaste mat positionen ever va…. hihi… min lilla goding.

Lilla Åke va svitt efter skolan…, tog en dusch sa han… nääää gjorde du det… syns ju absolut inte.. min drummel till son❤️.

Nu är det lugnt o huset. Linn och trollis åkt hem… Åke snarkar gott.

Snart går Diva och jag oxå till kojs.

Sov sött alla godingar.

Ta hand om varandra❤️.

Idag skickar jag en kram till min vän och granne Gisela❤️. Det behöver hon❤️. Kämpa på.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Kreativ text, annorlundaskap, dikter, bipolaritet, Aspergers syndrom, samhällsdebatt

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

%d bloggare gillar detta: