Funderingar till valet!!! Mat leverans seeeen!!!

Jag har väl för mycket tid att fundera…hehe..

Ingen har väl missat det är val snart. Eller ja man kan rösta så klart redan nu..

Åke har i skolan oxå val. Rätt intressant hur våra ungdomar tänker och tycker. Givetvis hör dom ju hur vi vuxna pratar och tycker… ganska obehagligt hur liiite folk tar reda på om de olika parterna och vad dom står för.

Är det så att alla i ett hushåll ( som får rösta ) röstar på ett parti för att någon i huset tror starkt på just det partiet… ??? Eller står var och en upp för sitt..

Jag tänker ju på att man lägger sin röst på det som man själv tycker är viktigt. Alla har ju olika liv och olika sätt att hantera och tycka saker.

Jag själv har ju Åke med svårigheter i skolan så visst ligger det mej så varmt om hjärtat. Att barn med olika svårigheter ska få sen hjälp dom behöver. Vilket parti ska man då ta??? Sen har jag mina gamla föräldrar, dom vill man ju oxå ska få en bra vård och ett bra slut i livet..( hoppas ju dom lever länge till så klart❤️). Sen har jag min dotter med familj… deras lilla tös. Ska väl kunna växa upp och känna sej trygg och omhändertagen i livet lilla tösen… jag själv är sjuk och behöver samhällets hjälp… ja det är mycket viktigt..

Står vi upp för vår röst eller röstar vi på nått som någon annan tycker är bra? Vågar du stå upp för din röst? Vad påverkar dej i valet?

Jag tittar på tv och läser vad jag kan.. blir såå förvånad över sociala medias hantering av dessa partiledare.. man är på såååå låg nivå när man ger sej på personangrepp.. hur någon se ut, hur någon sa för typ 500 år sedan… ska vi inte vara liiite vuxna och seriösa.. vill vi ens att våra barn hanterar varandra så lågt när dom har olika synsätt på saker och ting.. Alla har väl rätt att tycka och tänka så länge man håller sej på en hygglig nivå…

Alla dessa bilder på tex FB på olika politiker med fula texter och trams.. är det så man vill förmedla sin åsikt??? Detta är vuxna människor som har egna barn. Vad ska dom få för syn på saker när tex mamma eller pappa sänker sej till sååå låg nivå… helt obegripligt… för mej är det oseriöst och glöttigt.

Nä hörre Ni. Rösta på det Ni står för och gör det snyggt. Skälv funderar jag vidare. Svårt tycker jag.

Kom gärna med feedback och åsikter. Funkar toppen. Så långe vi håller en god ton..

Min mat kom 1 1/2 timme för sent… jesus.. trodde jag skulle få äta hundmat till frukost…hehe..

Men sånt händer. Sjuk personal.. kan hända den bäste…

Nu ska jag äta lite gott sen sova och pigga på mej..

Puss & Kram

Ta hand om Er❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: