Vila och vila & pannkakor!!!

Tråkigt och tråkigt… men inget att göra…

Regnet öser ner och säkert välbehövligt men ack så bajs tråkigt…

Gillar verkligen inte denna mörka årstid vi går in i.. jag är en sommar tant…hehe..

Detta väder är så segt och blött… lilla Diva gillar visst inte heller regn..

Vi har hängt i soffan heeela dagen… bläää… hoppas på bättring imorgon…

Diva äter morot… ska äta på sin filt… är det sagt… gick ju sådär..

Fick masa mej upp och göra pannisar till mej och Åke… måste ju äta nått…. konstigt. Hur sjuk jag än är så är jag aaaaaalltid hungrig…hehe… magiskt..

Tyska läxa idag… Vi räknar på..

Och trött blev jag av det…hehe..

Hoppas Ni haft en bättre måndag än jag…..

Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s