Jaha då blev man firad idag!!!

Alla Ni som känner mej vet att jag inte har kalas längre och inte haft det på mååånga år..

Men tydligen i år va jag svag och föll för tjatet och min familj hjälpte mej ju så fint…

Tääänk att min lilla släkt vet vad jag gillar… hehe.. bubbel och fina underlägg.. så fint såååå..

Min bror med familj fixade en gåva till tigrarnas framtid, istället för present( fick faktiskt jättefint bubbel och bubbelkylare & fin fin nyckelring) så det blev jag väldigt glad för.. vi ska värna om våra djur och natur.. såå tusen tack❤️.

Det blev enkel mat. Chili concarne.. med ris och sallad… alla åt på… gitt vin till det..hehe.. går ju alltid ner..

Vi smygstartade liiite dansken och Linn och jag innan folket kom.. hihi.. så jag pallar med kvällen… hehe.

Bebis sover och sover.. genom hela kalaset sov hon gott… hur man nu kan det i allt oväsen… hehe..

Dukade och förberedde igår.. så jag orkade med idag.. får dela upp jobbet lixom.. Linn hjälpte mej såå bra idag med gästerna..kärlek till henne…

Ljus får tändas nu när hösten kommer… kallt och regnigt idag…

Lite bilder från kvällen…

Kalset varade inte så länge men det va helt ok.. mormor trött och pip och brus i öronen… såååå tråkigt det jämt ska komma..

Alltså…. min bror klappar hunden… händer minsann inte ofta..hehe..

Glada damer…

Åke snodde telefon och tog bilder…

Blir mycket närbilder och konstiga bilder när han är igång…

Ha ha.. viken påg jag har… bästa pågen ever.. så omtänksam och mån om sin mamma…

Festen avslutad vid halv tio.. lagom och trevligt..

Nuuuu är mamma/mormor trött..

Sov sött och hoppas ni haft en toppen lördag.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: