Här ligger jag och ligger!!!

Så nu har pensionat Åkes rum stängt för denna helg.. övernattnings gäster hela helgen.. härligt och mysigt. Först Linn & bebis. Sedan bebis morfar efter kalset igår. Alla sover så gott så på Åkes rum…hehe.. och Åke sover så gott så hos mamma och Diva… mysigt..

Min fina present av min brors söner❤️. Blev så glad för nyckelknippan och bidraget till tigrarna😀.

Började dagen när nattgästen åkt, med att diska undan så jag kunde se mitt kök igen… orkade inte igårkväll.. då åt jag nattamat istället.. haha.. chili Concarne innan sova… det Ni.. lyfter täcket på natten så både hund och unge vaknade…haha…jösses för bönor.

Sen städade jag och dammsög och sedan en cykelrunda med hunden.. nu sover hon gott..

Två mammor & en mormor…

Nuuu mina vänner ska jag ligga här resten av dagen…trött och pip och brus i hjärnan..

Ska träna tyska med Åke oxå.. wooow wooow.. se om man kommer ihåg nått från skoltiden… hihi..

Önskar Er alla en härlig söndag och ta hand om Er❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: