Super duper tack!!!

Så härligt många grattis hälsningar jag fick igår.. från alla håll och kanter.. det värmer mitt hjärta..

Idag efter jobb blir det vila och tvätt. Tänk nu är man ett år närmre döden… haha.. uppiggande va..wooohaha..

Man kan tro vi hade världens fest igår..hehe.. både hund och jag är trötta idag..

tänkte lägga mej i sängen meeen gud solen kom ju… så nu press, vila… funkar ju toppen…

Tar en fluckt i Mio katalogen.. sååå mycket fint.. ( fick rådet på jobb att skaffa mej en rik Karl) tack Paul..att jag inte tänkt på det innan..hehe..

Ska ut på rike ragg snart..hehe.

Först sola och vila….

Hörs igen.

Ha en skön em i solen❤️🐸…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s