Födelsedag, paket, blommor & tårta..

Idag är det ingen vanlig dag.. utan bästa mamma/ mormors dag…haha…

Åke hade förberett paket nääära sängen igår kväll.. kl ringde 07 och det tog ett tag innan han kom på att jag fyllde år…hehe..

Fin fina paket fick jag av sonen. Ett litet kul paket med godis som va en naken gubbe med stooor banan. Hehe.. typiskt min son.. goda va dom små sega gubbarna… som en gubbe i min ålder… woooohaha…

Sen två muggar till i min samling.. såååå fina. Från Åke och hans pappa..

Diva sjöng lite dåligt imorse tyckte jag… hon va visst mest kelig…

Dagens outfit på morgon promenaden… regn och blåsigt och kallt…

Mot jobb i regn och rusk.. nuuu är det höst… bläää… sommar och sol är sååå gott..vill inte ha kallt och blåsigt…

Nämen…. mitt lilla troll kom till mormor idag och grattade mej..

Linn ville överraska med att komma hem med tårta och fika.. så jag tog bebis i bilen och Linn körde och köpte fika. Min fina lila tös.. så snäll och mån om sin mor..

Delia hade handlat till mormor.

Ett fint doftljus..

mormor med bebis i bilen… gäller köra lugnt…hehe.. gör jag ju alltid i och för sej…hmm..

Mamma och far tittade in på fikan. Va ju trevligt..Kaffe & tårta är ju alltid gott..

Mina fina föräldrar…

Åke kom hen från skolan och hängde på..

gamle mormor fick mys med bebis..

Presentbordet… sååå vackra rosor och liljor av min fina granne Noelle med familj.. tänk att nya vänner tänker på mej denna dag.. värmer i mitt hjärta så. Min lilla Uggla och mina fina blommor från mina solkompisar… kärlek på det❤️.

Nu blir det kaffe i min nya kopp och tårta… igen.. mumma..

Blå god prinsesstårta…. gotte gotte..

Tuuusen tack för alla fina och härliga hälsningar till mej idag❤️. Helt ljuvligt med alla fina kommentarer och telefonsamtal. Att så många tänker på mej.. mysigt och uppiggande.

Puss på Er alla godingar❤️❤️❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: