Lycka…vad är det???? Vem bestämmer över lyckan?!!

Sen jag drabbades av utmattning har jag otroligt mycket konstiga känslor och händelser i min kropp och knopp.. jag har väldigt svårt att bli kompis med mina känslor…

Man hör och läser sååå mycket om lycka… hur du själv bestämmer hur din dag ska bli när du vaknar… Ni vet.. ohhh jag bestämmer att idag är det en uuuunderbar dag… När jag läser sånt undrar jag om det är nått fel på mej….. klart som fan jag oxå vill känna lycka varenda jävla dag… klart som bomben att när jag slår upp mina blå på morgonen att jag ska tänka oooo fy fan vad bra jag har det…

Men vad gör man när ens knopp inte lyssnar då???? Vad gör man när man vaknar med synbortfall på ena ögat och är såååååå trött.. sååå klart jag är jätte glad att jag ser på det andra ögat… meeeen så funkar inte min hjärna… inte alltid. Och dessa dagar är bara bajs att vakna…

Jag har friska barn och ett ljuvligt barnbarn som är sååå värdefullt för mej.. jag fattar att det är lycka…

Det är ofantligt svårt att beskriva känslan av att lixom inte känns sej glad rakt igen hjärtat.. Har absolut inget med folk, släkt omkring mej att göra. Kärlek till mina barn och mitt lilla barnbarn har jag.. går ingen nöd på dom.. meeen känslan av trötthet och matthet går igenom kropp och märg ibland….

Det är inget man ser utanpå… det är inget man kan ta på…. och det är för jävligt… ångesten över att inte känna vad man ska känna ( vem som nu bestämt det) … känslan som maler i magen och huvudet….

Någon berättar en rolig historia… man skrattar… allt är normalt .. eller är det????

Döm aldrig någon på utsidan… ni har ingen aning vad som försiggår i kropp & knopp…

Idag har jag tagit en paus från jobb pga av att jag helt enkelt inte klarade av att ta mej dit…

Inget fel på jobb eller folket där… bara min skalle det är fel på..

Åke gick till skolan och mamma gick och la sej.. sov som en stock..

På em kom Linn med bebis så vi fick mysa… underbart och mysigt…linn köpte med bullar och jag kokade kaffe….

Pussar och luktar på lilla trollis massor…. sååå gott…

Åke och grannpågen fick enkel men omtyckt fika….

Linn & Victor passade på att ta sej till väla och Åke och jag passade på att vila med lilla trollis…

Diva kom ut på cykel tur och sedan hundbus med kompis så hon är totalt nockad nu…hehe..

Dagen har rullat på…

Nu kväll och snart bingen.

Imorgon vaknar vi jätte toppen bra i kropp och knopp..

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: