Lycka…vad är det???? Vem bestämmer över lyckan?!!

Sen jag drabbades av utmattning har jag otroligt mycket konstiga känslor och händelser i min kropp och knopp.. jag har väldigt svårt att bli kompis med mina känslor…

Man hör och läser sååå mycket om lycka… hur du själv bestämmer hur din dag ska bli när du vaknar… Ni vet.. ohhh jag bestämmer att idag är det en uuuunderbar dag… När jag läser sånt undrar jag om det är nått fel på mej….. klart som fan jag oxå vill känna lycka varenda jävla dag… klart som bomben att när jag slår upp mina blå på morgonen att jag ska tänka oooo fy fan vad bra jag har det…

Men vad gör man när ens knopp inte lyssnar då???? Vad gör man när man vaknar med synbortfall på ena ögat och är såååååå trött.. sååå klart jag är jätte glad att jag ser på det andra ögat… meeeen så funkar inte min hjärna… inte alltid. Och dessa dagar är bara bajs att vakna…

Jag har friska barn och ett ljuvligt barnbarn som är sååå värdefullt för mej.. jag fattar att det är lycka…

Det är ofantligt svårt att beskriva känslan av att lixom inte känns sej glad rakt igen hjärtat.. Har absolut inget med folk, släkt omkring mej att göra. Kärlek till mina barn och mitt lilla barnbarn har jag.. går ingen nöd på dom.. meeen känslan av trötthet och matthet går igenom kropp och märg ibland….

Det är inget man ser utanpå… det är inget man kan ta på…. och det är för jävligt… ångesten över att inte känna vad man ska känna ( vem som nu bestämt det) … känslan som maler i magen och huvudet….

Någon berättar en rolig historia… man skrattar… allt är normalt .. eller är det????

Döm aldrig någon på utsidan… ni har ingen aning vad som försiggår i kropp & knopp…

Idag har jag tagit en paus från jobb pga av att jag helt enkelt inte klarade av att ta mej dit…

Inget fel på jobb eller folket där… bara min skalle det är fel på..

Åke gick till skolan och mamma gick och la sej.. sov som en stock..

På em kom Linn med bebis så vi fick mysa… underbart och mysigt…linn köpte med bullar och jag kokade kaffe….

Pussar och luktar på lilla trollis massor…. sååå gott…

Åke och grannpågen fick enkel men omtyckt fika….

Linn & Victor passade på att ta sej till väla och Åke och jag passade på att vila med lilla trollis…

Diva kom ut på cykel tur och sedan hundbus med kompis så hon är totalt nockad nu…hehe..

Dagen har rullat på…

Nu kväll och snart bingen.

Imorgon vaknar vi jätte toppen bra i kropp och knopp..

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s