Första skoldagen, kass morgon, räddad av bebis!!

Idag börjar han 7:an. Mitt hjärta och store påg..

Mamma fick inte ta bild så gjorde så gott jag kunde… ny klippt och fin..

Här går han mot bussen…hehe.. ser honom åtminstone i sin fina nya tröja..

Själv mådde jag sååå kasst och olustigt i morse… trött och deppig.. seg i huvudet och bäddade ner mej igen.. somnade som en stock i flera timmar…ibland undrar jag huuur mycket sömn jag har att ta igen… eller om jag lixom försöker sova för framtiden oxå… sjukt trött… vissa dagar…

Två godingar kom och piggade upp mormor idag…

Linn hämtade Åke på skolan och jag och lilla trollis vilade hemma.. sååå mysigt hade vi… Hon kan minsann oxå sova den lilla…hehe..

Alltså denna goding.. att få mysa bara hon och jag va ju ljuvligt och sååå bra för kropp och själ..

Sååå här gott hade vi det i soffan. Jag matade henne med lite ersättning och hon va så nöjd.. bajsade minsann oxå på som jag vet inte vad…hehe…

Två små godingar….. Diva tittar till den lilla lite…hihi.. är lite försiktig och liiite nyfiken…

Åke glömmer inte bort att mysa med henne…

TITTA sååå fint från mina barn idag… handlat till mamma/ mormor. Kärlek på det…. älskar den muggen…

dagens småbarns föräldrar…hehe… alla tre trötta…hihi..

Man fick äran att bjuda på mat oxå…

Ett äkta Victor fejs här…. och morfar kom oxå en runda…. mysigt att alla är på plats en stund… alla mätta och belåtna… hoppas jag..

Bebis myser hos sin far….

Nu har jag kvälls vila innan sova.

Diva är i knäet…. som vanligt..

Åke har lagt sej och trött efter dagen.

Kallt och hastigt ute så nu blir det belysning och mys på kvällarna..

Sov sött och ta hand om Er❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: