Mini praktikant på jobb, hantverkare & drönare!

Har ni sett…mini bilsäljaren va på besök idag… vill praktisera hos mormor så klart…

Min kollega är på sååå klart oxå laddad att lära henne allt vi kan..hehe…

Visst blir man sååå glad när dom kommer på en snabb runda och hälsar på mormor på jobb…

Åke intog rätt sida direkt…. kanske oxå vill praktisera hos mamma… hehe… han är enormt duktig på att bygga ihop gem…typ jäätttte långt… haha…

Så kul dom kom alla tre. Linn och bebis skulle på BVC innan och lillebror ville hänga på.. sååå tacksam för mina barn och deras fina relation…dom tar hand om varnande i vått & torrt….känns så bra dom har varandra….

min fika idag efter möte med Åkes skola om extra resurs och hjälp… Älskar Birka bulle..

Känns bra med skolan. Dom sätter in resurser till Åke med planering med Åke. Tacksam för dom lyssnar på honom och hans tänk. Nu kör vi en ny termin. Tillsammans kommer vi kämpa och fixa..

Min goaste lilla påg… älskar honom så och hoppas verkligen denna termin blir bra.. med vänner och allt där till…

Jag har jämt oro för mina barn och försöker verkligen inte låta det bestämma över mitt liv. Dom är sååå duktiga och jag passar på att krama dom så ofta och mycket jag kan… mina barn är mitt liv.. och sååå klart Linns familj oxå…min danska svärson vill man ju inte vara utan…. hihi.. och lilla bebis.. mmm.. mys mys..

Åkes lilla bebis…

Hantverkare idag igen…hehe.. toppen med ex som kan…haha…

Gardiner på plats…

Testar lite olika häng på dom…vad tycker ni??? Rakt ner eller lite på sidan???typ varannan dag kanske…hehe..

Min hund är trött idag… brukar vara piggare men kanske trött efter allt fix här hemma idag.. jag har storstädat och fixat.. hon tycker nog det är jobbigt…hehe..

Gissa om han va glad att det äntligen inte blåser och inte regnar…. första gången drönaren ska testas… kul och spännande… så håll i håret…. vill inte att det trasslar in sej… hihi..

Åke körde på och tog lite film och bilder med sin telefon… ja ja.. jag har meddelat iiiinga bilder på brudar som solar… för den delen är det oftast bara hans mamma och två vänninor som solar där..hehe..

Men kul va det och minsann inte så lätt…. nu laddas den igen.. håller ju inte så länge precis..

Till sist vill jag visa en idé till er pågar som fryser på vintern.. fick en idé av en kär grannvän om hur det går allt lösa nu när hösten och vintern kommer..

Med detta säger jag God Natt & dröm vackert…hehe..

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: