Om man skulle….

Kanske starta dagen… som jag säger till sonen ibland…

Ligger i sägen efter pannkaks bak till frukost .. ja lunch eller vad fasen det blev…hehe..

Åke va sugen på det visst… så han fick ta cykeln till affären och köpa mjöl först… hihi..

Meeeen gott blev det..

Meeen nu borde jag gå upp och fixa lite.. ska ju på mat till föräldrar sen.. ska kanske fräscha till mej liiite.. eller… naj det behovet man aj..

Joooooo nog va.. hehe…

Älskar ligga i sängen och dricka kaffe efter frukost… såååå gott..

Desto svårare att komma upp bara..

Meeeeen min lilla loppa vill nog komma ut snart igen.. i blåsten och regnet… bläää… jag vill ha sooool… hihi..

Vi hörs igen.. ha en förträffligt härlig söndag…

Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s