Väla=panikångest & skit jobbigt!!!

Här sitter jag och väntar på Åke som klipper sej.. ska bli snygg till skolan…

För jävelen vad det är jobbigt med dessa panikattacker.. ja jag vet… andas och ta det lugnt…

Står inne på telenor och ska kolla telefon…. svettas, det snurrar i pärlan och hjärtat slår och denna jävla ostkupa på huvudet…(känns det som).. allt ekar och snurrar… Åke bubblar på och man bara känner hur det söker en….lång kö.. kanske tur så jag kunde lugnamej

Resten av tiden går i slowmotion.. får köra hem om innan klippet på väla.. ut med doggen….

Andas och andas…

Nu sitter jag här och väntar… mår illa… huvudet värker och nu vill jag inte ha detta skit mer…

Kom åtminstone hem med ny telefon…. har lite dålig koll på hur, meeen det kommer väl faktura på det…hehe…

Ja vi hörs igen…

Tjiingeling❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s