Kalas igår, hjärntrött & sängläge idag!!!

Fyyy fasen vad man kan bli trött i hjärnan, öronen & allt där uppe..

Det är oerhört jobbigt och nästan omöjligt att acceptera att man blir sååå utslagen ibland..

Jag blir så ledsen och trött på mej själv.. bara lust att bänga av huvudet och gräva ner det..

Samvetet gnager och Åke ligger i sängen bredvid mej och tittar på sin telefon… sätt på hörlurar, kommenterar jag.. jag vill bara ha såååå tyst.. kan inte över huvudtaget koncentrera mej på nått idag…samvetet gnager över att han vill göra nått… mamma orkar inte..

Känns som ögonen och öronen och hjärnan har en pakt… om att inte användas i dag.. hur mycket kroppen än vill är hjärntrötthet grymt…Det bullrar och piper i huvudet… aldrig tyst.. och det ända jag vill är att ha tyst…

Världens konstigaste bild på oss..

Åke har gått till pappa.. jag ligger i sängen…Diva har givetvis varit ute på sina promenader men hon är minsann oxå trött…hehe..

Åke kallade mej psykfall igår.. inte elakt… utan han är sååå less på mammas minne… han blev helt konfunderad när vi varit på väla och jag helt glömt vilken ingång vi gick in i och vart bilen står… då sa han.. men mamma.. hur glömsk kan man vara… du är ju ett psykfall… och såå sant…känner mej så minsann oxå…

Jag försökte förklara att hjärnan tar väldigt stor skada av min sjuka, att minnet blir så tilltufsat och mest troligt aldrig 100 igen. Meeeen bättre än så här( hoppas jag). För mej själv och för min omgivning…

Blir jag stressad av något runt om medans jag fokuserar på en Annan sak är det kört. Då kommer jag inte ihåg vad jag gjorde… givetvis är det sämre och bättre vissa dagar.. men jag blir oxå oerhört trött och irriterad och besviken på mej själv..

Vill ju bara bli frisk nuuuu… orka umgås med släkt och vänner utan att behöva checka ut varje gång efter…

Som idag…. kalas igår= hjärntrött idag…

Vill poängtera att kalaset var toppen och mysigt. Absolut ingens fel på kalaset att det är så här idag… jag är tacksam att få vara med mina små pågar ( fasters pågar) och fira dom. Är ju såååå goa och härliga… precis som alla va som var på kalaset… så ingens fel… bara min hjärnas fel….

Mastat mej ut i soffan nu.. ska vila där innan jag fixar lite käk till mej…. blir tidig säng. Inte sovit i natt känns det som.. det ville inte knoppen… grrr…

Jag önskar Er alla en skön söndags kväll.

Utcheckning här nu..

Over and out🙉.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: