Kalas igår, hjärntrött & sängläge idag!!!

Fyyy fasen vad man kan bli trött i hjärnan, öronen & allt där uppe..

Det är oerhört jobbigt och nästan omöjligt att acceptera att man blir sååå utslagen ibland..

Jag blir så ledsen och trött på mej själv.. bara lust att bänga av huvudet och gräva ner det..

Samvetet gnager och Åke ligger i sängen bredvid mej och tittar på sin telefon… sätt på hörlurar, kommenterar jag.. jag vill bara ha såååå tyst.. kan inte över huvudtaget koncentrera mej på nått idag…samvetet gnager över att han vill göra nått… mamma orkar inte..

Känns som ögonen och öronen och hjärnan har en pakt… om att inte användas i dag.. hur mycket kroppen än vill är hjärntrötthet grymt…Det bullrar och piper i huvudet… aldrig tyst.. och det ända jag vill är att ha tyst…

Världens konstigaste bild på oss..

Åke har gått till pappa.. jag ligger i sängen…Diva har givetvis varit ute på sina promenader men hon är minsann oxå trött…hehe..

Åke kallade mej psykfall igår.. inte elakt… utan han är sååå less på mammas minne… han blev helt konfunderad när vi varit på väla och jag helt glömt vilken ingång vi gick in i och vart bilen står… då sa han.. men mamma.. hur glömsk kan man vara… du är ju ett psykfall… och såå sant…känner mej så minsann oxå…

Jag försökte förklara att hjärnan tar väldigt stor skada av min sjuka, att minnet blir så tilltufsat och mest troligt aldrig 100 igen. Meeeen bättre än så här( hoppas jag). För mej själv och för min omgivning…

Blir jag stressad av något runt om medans jag fokuserar på en Annan sak är det kört. Då kommer jag inte ihåg vad jag gjorde… givetvis är det sämre och bättre vissa dagar.. men jag blir oxå oerhört trött och irriterad och besviken på mej själv..

Vill ju bara bli frisk nuuuu… orka umgås med släkt och vänner utan att behöva checka ut varje gång efter…

Som idag…. kalas igår= hjärntrött idag…

Vill poängtera att kalaset var toppen och mysigt. Absolut ingens fel på kalaset att det är så här idag… jag är tacksam att få vara med mina små pågar ( fasters pågar) och fira dom. Är ju såååå goa och härliga… precis som alla va som var på kalaset… så ingens fel… bara min hjärnas fel….

Mastat mej ut i soffan nu.. ska vila där innan jag fixar lite käk till mej…. blir tidig säng. Inte sovit i natt känns det som.. det ville inte knoppen… grrr…

Jag önskar Er alla en skön söndags kväll.

Utcheckning här nu..

Over and out🙉.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: