Tisdags packning, sol, såå varmt & tvätt till släkten!!

Åkisen fick följa med kompis och familj på en heeldag på stranden.. tack söta Sonja med familj för ni roar honom när jag jobbar i hettan… hehe..

Sen kom minsann oxå Åkes pappa och tog dom på ett barn med båten ringen… blåste visst lire väl men dom fick testat.. härligt.. Så skönt jag vet att Åke är iväg och har kul när jag jobbar.. känns bra i mamma hjärtat..

Liiiite hot idag….

Blev rakt hem och fixa lite sen solning och mys på balkongen…

Nuuuuu är det slut på denna extrema hetta sa dom på nyheterna… Sååå herrgud.. ut i solen va jag ju tvungen…hihi…

känns ju dock inte så i sovrummet just nu…bläää vad kvavt det är här inne.. borde ha skaffat mej en fläkt… grrr.. slut nu överallt ju.. hehe.. men definitiv kommer jag investera i det… för sol och sommar vill vi ju ha…

Hellskotta jag ska nog fixa en säng här nere i tvättstugan… hehe.. är ju här ofta och såååå lääänge… haha..

Meeeen guuud sååå underbara små kläder och dom tvättar man ju gärna. Virres kallingar fick oxå en tvätt…haha.. och massa annat till dom… mmm.. snäll mormor… ja ja.. man minns ju själv när man fick barn att man va tacksam för all hjälp.. inte för jag hade någon som tvättade åt mej…. hihi…

Kvällsmys innan sova…

Åke är sååå trött och fått så vacker färg på sina kinder idag. Ser så friskt och gott ut med färg på kinderna.. så ska sommaren vara.. sol & bad & bus..

Hoppas vi får många fler så här härliga somrar..

Hoppas Ni haft en bra dag oxå❤️. Själv tar jag sååå vara på dessa dagar när jag har frid i kropp & knopp.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: