Viiiilken dag, går i ett rus av kärlek till denna lilla trollunge, Åke mannekäng!!

alltså ett par timmar med denna goding så är man ju lixom såååå full av kärlek. Det måste vara det cooolaste man upplever på äldre dagar….hehe.. jag kommer göra allt vad som krävs för att stötta och finnas för denna lilla tös. Ka givetvis hennes föräldrar oxå.. hehe..

Linn är trött och Viktor tog en paus.. va inte heller någon säng för honom att sova i. Jag körde dit ett tag och mös..

Finaste pappan Viktor…

Min snygge påg har handlat med pappa idag på väla.. ofantligt tacksam för att vi har em sådan relation att pappa tar med honom på väla…hehe.. så jag slipper… hihi..såååå svår att handla med…

Men snygg är han min finaste påg.. och numera finaste morbror oxå…

Sitter på balkongen och njuter av kvällen.. försöker vädra ut oxå. Liiite hett idag va?????

Men jag kommer somna gott och ha känna Delilas lilla lukt immuna drömmar.. bebis lukt… bästa lukt ever…

Mini mormor ser till att vi inte glömmer henne…hehe.. sätter jag mej med telefon i handen är hon först med att hoppa upp i knäet… hehe..

Sov sött alla godingar❤️.

Tack för alla härliga hälsningar till oss och de nyblivna föräldrarna.. vi är alla sååå tacksamma❤️💜.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s