Finns inga ord för denna dag.. välkommen till världen lilla Delia!!!! Mormor är sååå stolt!!!

Alltså lyckan är total och tårarna har runnit.. glädjetårar som känns ända in i märgen..

Vad ska man sä.. Dom har varit fantastiska Linn & Viktor och gjort ett underbart och starkt jobb. Lilla tösen tittade ut igårkväll 22.36 och nu kan dom nyblivna föräldrarna njuta av sin tös. Och mormor har fått se henne och klappa liite på henne.. jösses.. absolut det vackraste lilla bebis troll jag sett( ja förutom mina egna då❤️..hehe). En blandning av sina föräldrar och sååååå vacker..

Vi hälsar lilla Delia välkommen till oss❤️❤️❤️.

Jag kommer inte lägga upp bilder på henne sen på min blogg så passa på att njut nu.. det låter jag hennes föräldrar bestämma hur dom vill ha henne i sociala medier.. men fick tillåtelse att lägga ut dessa.

Blev sååå tagen av bebisen att det blev fika med Åke och Nike och danska släkten innan hemgång…hehe..

Såååå nuuu är jag stoltaste mormorn i vääärlden…

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: