Tack till mina Ex!!!

Tur mina ex bjuder hem mej på mat när man är ut form….hehe.. skulle haft liite fler bara så hade jag ju sluppit laga mat i flera dagar… hihi..

Idag bjöd Linns far på mat… tackade först nää i fm när han frågade.. eftersom jag inte mår topp… men kom på efter ett tag att mat behöver jag.. och trevligt sällskap är minsann oxå bra ibland..

Det va såååå gott och mysigt… glad jag hängde på Linn & Virre..

Åke va ju oxå med så klar. Nu ör lilla pågen hemma igen och styr upp och håller igång sin mamma..hehe..

Seeee så snygga skyddsglasögon farmors man har…. inga flugor in i dom inte… och ingen luft för den delen heller… wooop wooop..

Underbar kväll..

Man fick äran att åka fin Skoda idag…hihi… Virre kör…

Åke & jag åker…

Nu sitter jag på balkongen. Åke sover gott och lugnet har lagt sej över Västra Berga… nu väntar jag bara på lugnet i min hjärna… ltror Ni det kommer????

Ja ja.. vi får se vad natten säger.. kroppen är riktigt kaiko nu… men ska väl klara ut detta oxå..

Natti natti❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: