Sååå…på med smilet & iväg!!

Om man nu tänker på vad som döljer sej inne i mitt psyke så ser man ju inte det på en glad bild… Kontraster av vad man lever med… och att aldrig döma någon på det man ser… ingen har en aning om vad man bär med sej…

Packat lilla väskan för mat och dricka hos Åke och Nike.

Vi skulle få folie grillad fisk.. men eftersom det är grillförbud blev det ugnen.. blev såååå gott sååå… Så gott så jag glömde ta bild… hehe.. kastade i mej maten… gratis är gott..hehe..

Diva fick ett gott ben och gnaga på…Hon ska ju oxå ha gotte när vi är borta..

Inte min mage efter maten… nääää Linns lilla bebis mage… sååå ljuvligt söt.. imorgon är beräknad dag.. vi får väl se. Båda mina kom på beräknad dag….

Samling på Åkes rum… hehe…

Imorgon kommer han hem min lille gangster… saknar honom, men vet han har det toppen hos pappa.. massa lek och bus…

Jag har landar i soffan nu..

Går snart och lägger mej. Imorgon en annan dag..

Sov sött och kram till Er alla och super duper tack för all stöttning❤️❤️❤️….

Over and Out💜.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s