En fraktur eller utmattning/depression funderingar innan jobb!!

God morgon mina nät vänner..

Sitter i soffan och dricker kaffe och äter fil. Åke åkte till mormor och morfar ett tag när jag jobbar.

Idag är det segt… både i huvudet och kroppen.. kände redan igår att det är en svacka nu.. men så vet jag ju det är. Dock inget roligt för det..

Det är såååå lätt när man har nått som syns och förklara..

När jag bröt ett ben i ryggen.. ja guuud så synd det va om mej och jösses.. alla är ju guda rara och snälla och hjälpsamma. För det syns… Jag förstår att man så klart inte kan se på någon som lider av psykisk ohälsa hur den personen mår… men man önskar det såååå… Dessa dagar när man bara vill gräva ner sej och vakna när allt är borta igen. Då måste man lixom spela på nått sätt känns det som.. när man nu går till jobb typ.. i affären.. ja vad som.. för det syns inte…

Piller mot brutna ben är helt ok att ta.. då är det ju sååååå bra det finns..

Piller mot ångest, depression och annat psykiskt… ja gud det ska man inte prata om ens.. för det är sååå tabu… Jag pratar om det. Jag måste ta det. Precis som jag va tvungen att ta morfin mot ryggen innan… Varför är det så??? Att vi skäms för att vi behöver hjälp??? Nu får vi hjälpas åt att ändra det minsann..

För alla oss som kämpar och kämpar.. För det finns hjälp att få.. finns underbara psykologer som är fantastiska… Så Ni där ute som inte mår bra.. Ge inte upp… det finns hjälp & tillsamman kämpar vi vidare❤️❤️❤️.

Det va dagens fundering innan jag nu går och borstar tänderna innan jobb..

Puss på er alla fina❤️. Glöm inte att just Du är värdefull❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: