Munsår, söndags fb funderingar, pannkakor & skallejympa!!!

Jävla segt munsår jag har… kluddar och kladdar.. blöder på natten så man tror jag varit med om värsta blodbadet på morgonen när jag vaknar .. blod på kudde och mög.. Segt i denna värme att få det att läkas..

Nuuu ser det liite finare ut ikväll så håller tummen på att det inte spricker i natt..

FUNDERINGAR!!!!

Tänker ni ibland på när ni tittar på FB ( framför allt nu på sommaren) hur myyyycket kul alla andra gör??? Hur roligt dom har med sina barn överallt…. vattenlekar, resor och maaaassa kul.. Jag känner att det är ibland ganska segt att titta på sitt egna liv och tänka… hur Fabian orkar dom…vissa är ju så klart mer aktiva än andra, men jösses. Har deras barn aldrig tråkigt???

Man får lite lätt ångest över att man inte gör så mycket men känner endå det funkar ok.. Det jag oroar mej mest för är våra ungdomar… våra barn som lever denna sociala värld så mycket mer än oss.. Dom ser ju bara denna perfekta sida av alla inlägg som bara trillar in med allt kul alla gör.. Åke frågat ofta mej hur andra har råd typ??? Eller varför gör vi aldrig nått kul?? Ehhh jag förklara ju vad vi gör och hur viktigt det oxå är att INTE jämföra sitt liv med andras, framför allt inte det man bara ser på fb typ… utan att vi trivs med vårt liv och fokuserar på det. Det måste vara oerhört tufft för ungdomar idag med allt som ska synas och hur glamoröst allt ska uppfattas om. Det är ju oxå allt ifrån hur man ser ut och vad man klär sej i osv….

Hur hanterar ni Era barn, undgomar när dom tycker och tänker om andras liv på sociala medier???? Tipps mottages gärna❤️.

Det blev pannkakor idag till mat. Här orkades inget annat minsann idag…

Lilla damen tränar på att bygga lite självförtroende… godis i lådan som är oerhört läääskig.. vem vet… hoppar kanske upp och biter henne i näsan… hehe..

Meeen det gick bättre och bättre.. blev oxå döds trött i päran efter… hihi… sover gott nu..

Nähä mina vänner… jobb imorgon så får väl hoppas lilla John blund kommer strax och strör sitt sömnmedel på tanten här…. haha..

Sov Gott Härliga Ni❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

4 reaktioner till “Munsår, söndags fb funderingar, pannkakor & skallejympa!!!”

 1. Hej Marlene!
  Så roligt att läsa dina funderingar. Har själv funderat på att blogga men skulle vilja göra det under pseudonym. Får se hur det blir med det… 😊
  Vi pratar mycket kring att ha tråkigt här hemma. Och att de tråkiga stunderna publiceras inte på fb och insta. Därför ser det ut som att livet är fyllt av aktiviteter i flödena och his andra. Jag bad mina barn gå ut och göra något aktivt häromdan för att röra sig (för mycket skärmtid). Svar: vi vill till Bounce eller Clip’n climb… Då hade vi en diskussion om egenansvar… Att röra sig innebär inte att mamma o pappa pungar ut 400 spänn för att de ska få sitt dagliga rörelsebehov tillgodosett. Sånt kan man göra nån gång då och då. Typiskt livet… Att det är vid såna aktiviteter man berättar på sociala medier. Så det ser ut som det är det enda folk gör.
  Angående ditt munsår… Ta det lugnt med solen! Själv har jag hudinflammationer på hakan som blossade upp i Spanien och som retades upp av sol och värme. Så fort huden fick vila försvann det. Önskar dig en fin dag. ⚘🌼🌻🌸 Kram ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ohh vad kul med att ni gillar min blogg❤️. Funderade oxå länge innan jag började, men har kommit fram till att jag mår bra av att skriva av mej och får så mycket feedback… börja du oxå🙏🏻. Ja jag pratar oxå om egenansvar för att komma ut och ha lite kul.. känner igen det med skärmtid🤡. Super tack för din feedback och råd. Jag hoppar mitt munsår läks nu.. öser på aloevera😂😂😂.. och låta den vila lite från sol… älskar ju vara ute i solen och njuta….hihi.. är ju sååå gott… ha det toppen och ta hand om dej❤️. Stor kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: