Raggning på hund promenad & tack o lov att En har flyttat!!!

Alltså….

” Maaaaammma… ska du på allvar gå ut såå唑skriker Åke med fasa när han ser mej och Diva styla oss för kvällspromenaden i regnet..

Kommentarer på detta????

Jaaa dååå.. en gubbe kommenterade att jösses..” du jag hittat fina stövlar du” hehe..

Inget bra hundtrick.. gubben va typ 150 år.. hunden minst lika gammal, så Diva och jag beslöt oss för att avstå just det ragget..

Kom det då nått annat ragg på promenaden??? Tamtamtaaaaammm…

Nääää det gjorde det ju inte.. wooohaha.. inte en människa ute ju… regnet öste och vi njöt..

välkommen regn..

Mina barn har haft film mys.. deeeet missar man ju inte va??? Vipps så är ungarna borta och så här ser det ut efter…

Linns oboy kopp står fint kvar… hon har kanske någon deal med den att den tar en kvällspromenad in i diskmaskinen själv???? Vad vet jag….hmmmm…

Äääälskar mina barn över allt annat, men gud vad skönt att den stora flyttade…hehe.. (älskar dej gumman❤️). Nu kan hon ställa sina koppar vart hon vill… hehe… mamma plockar undan och tänker guuuud så skönt dom flyttade…hehe..( liiite ironi).

Åke får stå ut med mitt tjat ett par år till.. kanske en dag jag oxå finner glädje i att plocka efter honom…hehe..

Kärlek till mina barn❤️.

Sov sött därute i mörkret..

Hoppas ingen clown tar Er…wooohaha…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s