Grill, sol, moln, varmt, grill & kaffenos!!!

Idag blev det lunch på gården. Gott och härligt..

Grill nisse blev glad när han fick elda lite..hehe.. i fm va han ute på blocket….suuuuperbilligt.. nästan så jag en tid funderade på att skänka bort honom.. grrr.. gud vad man kan bli galen på dessa barn.. Meeen som tur är är ju hans mamma inte lååång suris… så det blev bättre sen…. hehe..

Solen kommer och går..men vi alltid på vår plats består…hehe..Idag va det varmt och knasigt kvavt ett tag men em blev ljuvlig.. gäller passa på..kaffe nos…. kom lixom ivägen liiite och fick kaffe på snoken… snyggt ju…Fot insmörjning efter dusch.. skönt och fräscht… imorgon får dom annan färg mina naglar..tror jag… får se…Ständigt vid min sida…. Åke tränar med henne oxå.. hon lyssnar lite lagom…. haha.. men dom är så fina ihop.. verkligen kärlek där….. Jaha då är dagen strax slut. Sortera tvätt ska jag nu…känns som jag bedriver flyktingförläggning ibland när det gäller tvätt och handling….hehe.. och vi är bara två…hehe. Åke sorterar oxå tvätt… nooooot… äter twix…Natti natti… Ta hand om Er❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: