Grill, sol, moln, varmt, grill & kaffenos!!!

Idag blev det lunch på gården. Gott och härligt..

Grill nisse blev glad när han fick elda lite..hehe.. i fm va han ute på blocket….suuuuperbilligt.. nästan så jag en tid funderade på att skänka bort honom.. grrr.. gud vad man kan bli galen på dessa barn.. Meeen som tur är är ju hans mamma inte lååång suris… så det blev bättre sen…. hehe..

Solen kommer och går..men vi alltid på vår plats består…hehe..Idag va det varmt och knasigt kvavt ett tag men em blev ljuvlig.. gäller passa på..kaffe nos…. kom lixom ivägen liiite och fick kaffe på snoken… snyggt ju…Fot insmörjning efter dusch.. skönt och fräscht… imorgon får dom annan färg mina naglar..tror jag… får se…Ständigt vid min sida…. Åke tränar med henne oxå.. hon lyssnar lite lagom…. haha.. men dom är så fina ihop.. verkligen kärlek där….. Jaha då är dagen strax slut. Sortera tvätt ska jag nu…känns som jag bedriver flyktingförläggning ibland när det gäller tvätt och handling….hehe.. och vi är bara två…hehe. Åke sorterar oxå tvätt… nooooot… äter twix…Natti natti… Ta hand om Er❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: