Liseberg & blogg paus!!!

Tittar in här till Er en runda nu när pågarna åker Helix… ohhh hur vågar dom..haha…

Vilar benen och håller ordning på vinsten…. Åke blev ju sååå glad för sin vinst…

Men självklart delar han med sej till Rikard…

vacker utsikt och vackert väder.. tusen miljoner människor är här… tur jag inte åker nått… hade ju dött att stå i kö så.. hehe..

jag gör det jag är bäst på… ser ni ju själva…pommesen va dock inte mina… haha..

Jag bjuder oxå på en naturbild….

Ajöken.. nu måste jag bära vidare på vinsten och till nästa karusell…

Hörs igen….

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s