Laddar för morgondagen, Lerberget, meeega handling, blocket annons & vad andra tycker!!!

Såååå bra va???haha.. jag får såå mycket härlig feedback på min blogg av Er härliga läsare…

Meeen givetvis ska jag oxå ha läsare som inte gillar min blogg.. Heeelt ok.. alla tycker olika..

Eftersom Maxis hemsida inte ville igår fick man ju äran att slita som en gris… mest mentalt blir det med sådan handling… hoppas varje gång jag inte träffar någon jag känner….. mmmm.. sant… elakt… näää jag menar inget elakt. Bara mycket kraft till handling…

Sedan är det ju sket tungt men Åke min starke son hjälper mej att bära upp det….starke Adolf…hehe…

Åke beställde dessa som snacks.. oooohhh jösses så spröda och goda dom va…

kvällens måltid… efter handlingen va jag sååå hungrig.. färsk pasta med pastasås… mumms..

Sedan tog vi kvällsfika… Diva har längst nos i stan ibland…hehe…

Hon är ljuvligt söt meeeen just nu är det annons på blocket… grrr… gud vad busig hon är ikväll…. bitts och bråkar…. ettrig liten sak kan jag sä…hehe…

Busar på och biter i allt och alla… snodde just mitt mobilskal… hmmm…

Åke får ta kvällsrundan idag snart.. Annars lämnar jag henne till råttorna i skogen( skojar ju sååå klart)..

Imorgon är det Liseberg med Åke och en kompis… jag ska samla mej och köra dom dit och vara med dom där…. spännande..

Hoppas på varmt väder så där inte är allt för mycket folk…hehe…

Ha en härlig kväll och sov sött.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: