Sol, Kvällspromenad med den gravida & hunden!!

Vi tog en skön kvällsrunda i skogen. Diva ville hälsa lite på fåren…

Vilken ljuvlig kväll.

Tydligen svårt att gå, hålla hund och ta kort samtidigt…hehe.. ja ja… verkligheten är grym… haha..

Skönt att oxå få springa fritt och rasta sej..

Linn börjar bli trött nu… fast hon är ju såååå ljuvligt vacker med sin fina mage..

Åke va med pappa på fotboll…Fick denna bild skickad till mej… min sötenos…

Försöker just nu se på film.. har dock en vit liten räv som inte vill att jag aka göra det…. tacka vet jag Netflix….hehe…

Önskar Er en God Natt & Sov Sött💤❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s