Lördags fundering & tråkigt på sociala medier!!!

Nu ska jag ju börja med att sä ( vilket jag iof tror ni alla vet) att jag inte ser mycket fotboll. Så va det sagt.

Det betyder ju endå inte att jag är heeeelt dum i hjärnan( jaja.. någon kanske tycker det… hehe) men jag funderade lite på hur konstigt jag tycker vissa saker är med en del människor( inte alla).

Jag ser kommentarer på olika sociala medier om fotbollen. Kan ju lixom följa det där..

Sonen har ju spelat fotboll så faktiskt stått och tittat på och tom hört otroligt låga dumma kommentarer till spelarna, domaren och allt möjligt man skyller på när man förlorar. Det är ju sååå illa och otrevligt att bete sej så.

Vad är då skillnaden att man på sociala medier är otrevlig och direkt dum i hjärnan med olika nedvärderande kommentarer???

Nääääää… går det bra för Sverige ( i detta fallet) är man sååå jävla stolt och duktig..

Går det dåligt… så ska man slänga av sej tröjan och skäms för att vara svensk…typ.. och man undrar fult och otrevligt vad typ den spelaren gör på plan.. och alla otrevliga och fula kommentarer??? Tänker inte rabbla upp dom.. ni ser ju det säkert oxå…

Jag sitter här i min solstol och tänker… fyyy fasen för att ha Er som arbetskamrater i ett team, där man ska stötta och pusha varandra… faktiskt även om det ibland går dåligt.. för vem behöver inte pushning då…. kanske har jag heeeeelt fel i detta….kanske heeeelt ute och cyklar men i min värld stöttar man varandra.. i vått och torrt.

Alltid stolt svensk är jag❤️.

Over and out⚽️.

Bara en liiiten lördags reflektion från min vardag.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: