Lördags fundering & tråkigt på sociala medier!!!

Nu ska jag ju börja med att sä ( vilket jag iof tror ni alla vet) att jag inte ser mycket fotboll. Så va det sagt.

Det betyder ju endå inte att jag är heeeelt dum i hjärnan( jaja.. någon kanske tycker det… hehe) men jag funderade lite på hur konstigt jag tycker vissa saker är med en del människor( inte alla).

Jag ser kommentarer på olika sociala medier om fotbollen. Kan ju lixom följa det där..

Sonen har ju spelat fotboll så faktiskt stått och tittat på och tom hört otroligt låga dumma kommentarer till spelarna, domaren och allt möjligt man skyller på när man förlorar. Det är ju sååå illa och otrevligt att bete sej så.

Vad är då skillnaden att man på sociala medier är otrevlig och direkt dum i hjärnan med olika nedvärderande kommentarer???

Nääääää… går det bra för Sverige ( i detta fallet) är man sååå jävla stolt och duktig..

Går det dåligt… så ska man slänga av sej tröjan och skäms för att vara svensk…typ.. och man undrar fult och otrevligt vad typ den spelaren gör på plan.. och alla otrevliga och fula kommentarer??? Tänker inte rabbla upp dom.. ni ser ju det säkert oxå…

Jag sitter här i min solstol och tänker… fyyy fasen för att ha Er som arbetskamrater i ett team, där man ska stötta och pusha varandra… faktiskt även om det ibland går dåligt.. för vem behöver inte pushning då…. kanske har jag heeeeelt fel i detta….kanske heeeelt ute och cyklar men i min värld stöttar man varandra.. i vått och torrt.

Alltid stolt svensk är jag❤️.

Over and out⚽️.

Bara en liiiten lördags reflektion från min vardag.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: