Idag checkar jag ut!

Verkligheten av detta mög ser ut så här..Man ser ut som en jävla buffel i päran.. snyft snyft.

..natten har varit hemsk..illamående, det blixtrar i öronen och jag har bara lust till att dra nått gammalt över mej.. och eftersom jag är äldst i lägenheten blev det ju svårt…. jaa liiite humor kvar.. dock inte mycket idag..

Verkligen hatar när det bara slår på såååå jävligt.. tycker lixom allt flyter på bra..

Visserligen extremt trött i huvudet på kvällarna men tycker jag vaknat bättre..

Men inatt slog det på.. så idag blir det vila vila… Åke tog hunden så jag fick vila på morgonen.

Såååå idag mina vänner är det en pissedag. Får ju ta det..

Imorgon är en annan dag…

Kämpa på mina vänner… de gör jag…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s