Sommar söndag, boll, vattenkrig,power nap & köttbullar!

Kom några elaka moln idag.. hehe..

Varit på gården idag.. heeelt jätte trött i päran .. känns som jag har en bomullshjärna denna söndag ..( har jag kanske alltid)hehe.. orkade inte ta oss till stranden idag. Vissa dagar är det ett för stort projekt alltså..

barnen spelar boll och har vattenkrig… underbart med många barn som leker i alla åldrar. Tom vuxna är med.. såååå mysigt… älskar dessa blandningar med lek och bus. Och så sooool…

Jag bokstavligen dog i soffan på balkongen innan duschen… Jesus som jag checkade ut… såååå gott..

Köttbullar på söndags menyn idag..

Kvälls mys och bus… den lilla sötnosen vaknar på kvällen när det är lite svalare….

Nuuu håller vi kväll…

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s