Kontraster & härlig utmanade lördag!

En lördag med kontraster…

När man varit sjuk och är på väg tillbaka efter utmaning, ångest, är det oftast någon sak varje dag som blir en utmaning … ibland mindre och ibland större.. och man kan aldrig förstå innan hur det kan vara såååå otroligt jobbigt att bara vara social tex… heeelt sjukt.

Jag har ju hört folk sä det och ibland nästan själv tänkt… meeen guuud.. hur svårt kan det vara… ja just så tänkte jag oxå.. Men kära nån SÅ svårt det faktiskt kan vara..

Idag hade jag en något stötte utmaning som gick bra…. men det betyder ju inte att jag blir mindre trött för det.

Jag har i allt detta blivit såååå mycket bättre på att inte vara social… med det menar jag att typ flabba på en massa…hehe..

Menar då med folk jag inte känner väl men lagom.. är trevlig..flabbar på lite lagom.. tackar för mej trevligt och går..

Känns otroligt befriande att inte ha det på sej att jag måste lixom prata med alla och vara så jävla glad alltid… missförstå mej rätt nu… jag hatar inte folk nu men håller lite mer avstånd. Är det fel av mej???

Kontrasterna på en dag blir många… häftigt men trött är jag nu..

Sååå otroligt tacksam för min lilla tjej och att hon behöver pinka då och då…hehe.. ut i lugnet och bara ett par minuter hon och jag. Jag andas, njuter och laddar… ljuvligt att kunna ta små pauser..

Efter marknaden var det fika i Lerberget. Farsan jagar flugor…hehe..

Åke badar och Diva och jag tittar på.. blåser ju som bomben idag.. Diva får ståpäls..haha..

Vilken härlig kväll… Inte långa som badar.. blåste väl för mycket. Dock inget som stoppar Åke…

Vacker natur i lerbergets hamn. Fint som snus…

Kvällsbus i soffan..

Och vänder bäääästa sidan till mot mej….haha..

Önskar Er alla en fortsatt härlig lördagskväll…

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: