Trött i kropp & knopp! Kort liten godnatt blogg!!!

På denna bild behövs inte längre några kommentarer…. hehe..ni som följer mej här vet att Åke INTE på nått sätt är kompis med dessa solstolar… Huuuur lyckas han att alltid pajja dom…nu hällt denna som tur är… har ju bars pajjat två denna sommar….än så länge…grrrr…

Tur lilla Diva klarade sej…hehe..

Idag skulle det va soooolll.. ja ja… vi hade trevligt på gården med mina kära grannar… mysigt❤️.

Nytt ben.. måste gömmas och ätas… min lilla goding..

Trött när jag körde hem från jobb… men allt går fint och jag börjar komma liiiite till ro. Skönt.

Men såååå förbannat trött efter. Helt ofattbart att det tar så på skallen… det har man aldrig kunnat fatta innan när andra berättat om sin utmattning….

Morden i midsommar på TV..

Sen Sova.

Sov Sött alla finisar❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s