Jobb i blåsten, tvätt & power walk=blåsa!!!!

Blåste på imorse när jag drog till jobb..

Tur va väl det eftersom jag va såååå seg imorse och kom dåligt upp ur bingen… så lite stressigt med dusch och allt.. så håret fönades på vägen…hehe.. toppen ju..

Idag har jag sagt NEJ…. fortfarande konstigt och liiite ångest så där direkt. Meeeen efter prat med mej själv så kom jag fram till att jag va SÅ duktig. Faktiskt inget jag ville så varför då göra det???? För andras skull.. nää inte just nu isåfall… Ego.. ja ja.. kanske… bjuder jag på..

Solen kom fram på eftermiddagen.. passar mej toppen. Skulle endå vara hemma och tvätta. Hjälper Linn oxå med tvätt. Hon ska ta det lugnt och Victor jobbar. Så det fixar vi här..

Saknar min färskpressade juice från Kreta…. Så fixar det här hemma…hehe.. så får jag liiiite kreta känsla… dock jävligt blåsigt här… grrr…

Min lilla pooolare hänger med mej på balkongen… sötenos…

Vi gick en power walk idag.. gjorde det igår oxå.. och kam konstatera att blåsa under foten gör bajs ont…

När jag nu för en gång skull skulle röra på fläsket…hehe..

Åke tog ett kort när jag njöt på balkongen… får man inga blåsor av iallafall…hehe.. tuuuur…

Nuuuu är det film med Åke innan sova..

Natti natti när det nu är dags för Er❤️…

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: