Softning pågår!!!

Bäst på att softa vi två…

Ligger i soffan sedan måånga timmar tillbaks…hehe..

Kvällen räddades av våra två butiker… hehe.. toppen att ha det runt hörnet… nyttigt???? Näää..

Meeeeen jag går ju dit…woohaha..

Träffade lilla Rockey på mat och godis inköps rundan…

Hem igen och ner i soffan..

Somnar med känslan av att Firat min tös idag och redo för att bli mormor.. kärlek i kroppen❤️.

Härligt.

Sov sött alla godingar❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s