Jobb 3 dagen, utmaningarna fortsätter, trött & kvällspromenad!

Skulle fotat lite på jobb idag, men har så mycket i skallen så det glömde jag..hehe…

Kommer på mej själv ibland på jobb att lixom tänka på framåt och lite snabbt… meeeen stannar upp. Står still, andras tre djupa andetag och tänker efter… varför springer du nu… när du kan gå.. lugnt och fint. Ni vet.. man kommer snabbt in i det här… jalla … jalla.. Men super stolt att jag känner och bromsar… rätt häftigt faktiskt…

Jag är sååååå trött när jag kommer hem. Men försöker inte sova utan bara vila och koppla bort skallen. Åke har ju lov så känner lite dåligt samvete att jag måste vila… men annars är jag heeelt väck vid fem alltså.. Då loggar min hjärna ut.. vare sej jag vill eller ej… kommer nog ta tid att läkas… men det får ta den tid det tar…

Mitt lilla gryn fick sej en dusch idag. Gick hur bra som helst.

Torkas och mysa och sen massa bus… tosfia…

Skön kvällspromenad med Diva och minsann oxå Åke… hepp hepp.. minsann inte för ofta det händer… fast han får ju faktiskt gå ut med Diva på dagarna.. och det gör han… utan gnäll., än så länge….hehe..

Vilken kväll det blev.. sååå skönt.

Vi klämde en film senare.. döds trött i hjärnan nu…

God Natt alla Ni.

Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: