Då va det jobb idag !!

Mot jobb… kändes helt ok..

Jag tog det lugnt med att hälsa. Höll mej mest till min avdelning idag och drack kaffe…hehe..

Tar på krafterna att hälsa på alla. Tränar på att INTE vara föööör social… konstigt va?? Mitt problem är att jag bryr mej om alldeles för många människor.. slut med det nu.. utan att jag på nått sätt är otrevlig…

Nuuuu är jag dödstrött..

Blev lunch med Linn som kom och tittade till jobbet vid halv tolv..

Klämde en potatis. Sen drog vi hem..

Skulle vila lite.. en annan som inte hade samma plan..hehe..

Åke fåt sköta om henne ett tag.. hehe..

Adjöken ett tag..måste sova lite..

Hörs ingen..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s