Ställa kl till jobb imorgon.. första gången på låååång tid!!!!

Imorgon ställs kl för första gången på läääääänge till att jobba. Åke ska i skolan oxå ett par timmar. Sedan sista dagen för honom på tisdag..

Så nu är det dags… för min nästa stora utmaning… att jobba. Jag blev sjukskriven i April förra året.. sjukt lång tid alltså…

Börjar med två timmar om dagen… ja det låter kanske knasigt och lite… men för min skalle motsvarar det en heeel arbetsdag. Jag kommer säkert vara döds trött när jag kommer hem. Men kommer vila och känna efter.. jag känner mej mycket mer redo än förra året när jag försökte börja jobba.. jag va helt klart inte redo.. och inte jobbet heller för den delen att hjälpa mej. Nu är vi mer förberedda och jag mer modig..

Kommer vara noga med mej själv och säkert många som kommer fundera lite på det.. och det får dom så gärna så göra.

Efter så lång sjukskrivning så har jag ju tydligt märk vilka som faktiskt bryr sej…. och vilka som bara säger nått litet fint då och då… Så är verkligheten.. lite jobbigt innan….men inte nu. Skönt..

Så nu ligger jag i sängen. Åke sover gott på sitt rum. Svalare ute idag och skönare att sova.

Diva ligger på golvet… brukar väcka mej på natten och vill upp i sängen… så myser hon här hos mej tills morgonen..

Hon har massor med filtar och två sängar.. men lägger sej alltid mitt på golvet någonstans… hehe.. min lilla goding..

Nu önskar jag mej själv lycka till imorgon. Jag kommer givetvis hålla Er informerade om läget…

❤️Tack för Ert stöd och Era fina kommentarer. Det gör mej glad och så tacksam❤️.

Natti Natti.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: