Åsikter & känslor!

Sitter på min balkong med lite funderingar i skallen.

Hur man ska hantera olika människor.. Det är ju ständigt en utmaning tycker jag.

Det är det inte alltid nya bekantskaper, ibland är det närmre bekantskaper.. som man känt länge…

Varför i heeeela friden läser man tex min blogg om man inte gillar den????? Varför retar man sej på saker jag skriver, bilder jag lägger ut.. eller att jag ens gör nått över huvudtaget???

Varför sitter man hemma och tänker meeeern gud.. har hon inget liv eller??? Men oj varför lägger hon ut bilder på mat och annat skit??? Men vad Faaan.. läs inte… bry dej inte om att lägga din energi på min blogg.. jag hade ju inte suttit och läst någons blogg många gånger om jag kommer på att den inte ger mej nått….Nähädå.. då har jag nog annat att göra.

Man får jätte gärna ha åsikter & kommentera & tycka.. jag har full respekt för Era Åsikter. Såååå länge ni är trevliga & har respekt för att vi alla är olika.

Jag uppskattar inte alls feghet genom att det kommenteras till min släkt om hur jag bloggar. Vad vi gör och inte gör.. sä det till mej direkt eller inte alls. Låt inte mina barn eller andra nära och kära ta emot gnälliga och otrevliga kommentarer om mitt liv… DEAL….

Min blogg är mitt liv. Jag bloggar när jag vill och om jag vill❤️.

Sedan att jag är öppen med min utmattning/ångest är för jag valt det. Kanske vi kan lära oss nått om varandra och hjälpa varandra. Det är väl bra mycket trevligare…

Kan vi bestämma det????

Såååå nu har jag kräkt av mej detta.. nu återgår jag till tvätt och städ…hehe.. och grill om ett tag med min trevliga nya bekantskap❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Åsikter & känslor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: