Åsikter & känslor!

Sitter på min balkong med lite funderingar i skallen.

Hur man ska hantera olika människor.. Det är ju ständigt en utmaning tycker jag.

Det är det inte alltid nya bekantskaper, ibland är det närmre bekantskaper.. som man känt länge…

Varför i heeeela friden läser man tex min blogg om man inte gillar den????? Varför retar man sej på saker jag skriver, bilder jag lägger ut.. eller att jag ens gör nått över huvudtaget???

Varför sitter man hemma och tänker meeeern gud.. har hon inget liv eller??? Men oj varför lägger hon ut bilder på mat och annat skit??? Men vad Faaan.. läs inte… bry dej inte om att lägga din energi på min blogg.. jag hade ju inte suttit och läst någons blogg många gånger om jag kommer på att den inte ger mej nått….Nähädå.. då har jag nog annat att göra.

Man får jätte gärna ha åsikter & kommentera & tycka.. jag har full respekt för Era Åsikter. Såååå länge ni är trevliga & har respekt för att vi alla är olika.

Jag uppskattar inte alls feghet genom att det kommenteras till min släkt om hur jag bloggar. Vad vi gör och inte gör.. sä det till mej direkt eller inte alls. Låt inte mina barn eller andra nära och kära ta emot gnälliga och otrevliga kommentarer om mitt liv… DEAL….

Min blogg är mitt liv. Jag bloggar när jag vill och om jag vill❤️.

Sedan att jag är öppen med min utmattning/ångest är för jag valt det. Kanske vi kan lära oss nått om varandra och hjälpa varandra. Det är väl bra mycket trevligare…

Kan vi bestämma det????

Såååå nu har jag kräkt av mej detta.. nu återgår jag till tvätt och städ…hehe.. och grill om ett tag med min trevliga nya bekantskap❤️.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

En tanke på “Åsikter & känslor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: