Kan inte sova..!!!

När man ska hem får det gärna gå snabbt.. wipps så är man hemma… tycker jag.,

Men så är det ju inte..

Packningen är klar. Kl ställd på 03.30…. svårt att somna känner jag… Åke sover gott.. jag får slagga på planet sen..

Idag hoppade vi oxå vår all inklusive på kvällen. Åt en feeeet pizza och gissa åkes rätt…hehe..samma som alltid.. Man måste prova samma men på olika restauranger… meddelar Åke..

kvällens utsikt när vi äter.. vid strand kanten… hur fint dom helst… kom typ tre droppar regn… hehe..

Jaaaa varför inte….

Strand promenad efter maten.

Här ligger jag och väntar på John Blund… han vet nog inte riktigt vart Kreta ligger… hehe,. Får väl vänta vidare…

Natti natti. Sov Sött❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s