Idag är jag stark, jobbmöte, frissan, Lerberget & packning..

Idag va det dags med ett inför börja jobba möte med min chef och vår HR ansvarige..

Jag har förberett mej massor med att nu är det ärlighet och fokus på mitt välmående jag kommer fokusera på..

Kände mej faktiskt väldigt lugn och trygg i mej själv..

Nog för jag hade mina nya pjucks på…hehe.,

Döööö sköna.. kanske tantiga… meeeen jag älskar dom.. dessutom är jag väl snart tant… hehe..

Mötet gick bra tycker jag.. jag va tydlig med mitt mål och min hälsa.. Företag idag är väldigt måna om sej själva och glömmer bort oss anställda som individer.. Mycket fokus på hur det ska va för dom.. Jag va tydlig med min ångest och att jag aldrig kommer tillåta någon eller mej själv för den delen, att bli så sjuk igen.

Den 11 juni börjar min nästa utmaning.. jobb.. men jag kommer klara det galant och minsann lyssna på mej själv.. Idag värdesätter jag min egna hälsa framför allt annat. Det betyder att jag idag tackar nej till saker ibland… utan dåligt samvete.. och det är huuuur cooolt som helst att kunna göra det… Det kan för Er vara små ting,,, men gigantiska för mej..

Så skönt att kunna..

Frissan fixad till resan på sonen.. snyggast i stan nu..

Vi drog till Lerberget och mina föräldrar och bad på kvällen. Och toppen va ju det för vi fick mat oxå… hehe..

Diva skötte sej så bra så.

Miljö träning med Diva när Åke och femhundra ungar till badade.. 18,4 grader i vattnet. Brrrr.. inte en chans jag hoppar i..

Men Åke badar ju gärna..

Mammas fix på balkongen..

Packning pågår..räcker ju egentligen med bikini.. sket varmt ju.. gooott…

Ska bli sååå skönt och mysigt. Längtar efter en pooool… hehe..

Ha en härlig kväll/natt.. sov sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s