Idag är jag stark, jobbmöte, frissan, Lerberget & packning..

Idag va det dags med ett inför börja jobba möte med min chef och vår HR ansvarige..

Jag har förberett mej massor med att nu är det ärlighet och fokus på mitt välmående jag kommer fokusera på..

Kände mej faktiskt väldigt lugn och trygg i mej själv..

Nog för jag hade mina nya pjucks på…hehe.,

Döööö sköna.. kanske tantiga… meeeen jag älskar dom.. dessutom är jag väl snart tant… hehe..

Mötet gick bra tycker jag.. jag va tydlig med mitt mål och min hälsa.. Företag idag är väldigt måna om sej själva och glömmer bort oss anställda som individer.. Mycket fokus på hur det ska va för dom.. Jag va tydlig med min ångest och att jag aldrig kommer tillåta någon eller mej själv för den delen, att bli så sjuk igen.

Den 11 juni börjar min nästa utmaning.. jobb.. men jag kommer klara det galant och minsann lyssna på mej själv.. Idag värdesätter jag min egna hälsa framför allt annat. Det betyder att jag idag tackar nej till saker ibland… utan dåligt samvete.. och det är huuuur cooolt som helst att kunna göra det… Det kan för Er vara små ting,,, men gigantiska för mej..

Så skönt att kunna..

Frissan fixad till resan på sonen.. snyggast i stan nu..

Vi drog till Lerberget och mina föräldrar och bad på kvällen. Och toppen va ju det för vi fick mat oxå… hehe..

Diva skötte sej så bra så.

Miljö träning med Diva när Åke och femhundra ungar till badade.. 18,4 grader i vattnet. Brrrr.. inte en chans jag hoppar i..

Men Åke badar ju gärna..

Mammas fix på balkongen..

Packning pågår..räcker ju egentligen med bikini.. sket varmt ju.. gooott…

Ska bli sååå skönt och mysigt. Längtar efter en pooool… hehe..

Ha en härlig kväll/natt.. sov sött❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: