Kooonstig värme, provade sola, pannkaksmys & fotboll!!

Idag har det varit knepig värme tycker jag..

Vaknade med värk typ överallt.. inte klokt.. efter en lite cykel runda.. nackdelen med ledsjukdom att man ska röra på sej…så klart.. men får så helvetes ont efter.. höften värker och vänster arm är ur form..trist.

Vi gav oss på att sola lite idag på gården här hos mej.. men Linn gav upp först och sen jag.. jätte kvavt och knasig värme.. jag körde och handlade och hämtade ut paket.. spännande.. som julafton..hehe.. typ. Fast jag vet ju vad det är.. men kul endå.. hihi.. nytt puder och lite annat smått och gott..

Rockey fick lite svalkande glass. Tittade ut och håller ställningen på gården..hihi.. och nä han får inte vara där själv så klart. Jag satt bredvid…

Pannkaksbak på gång. Åke fixar.. ja en del.. gick efter ett tag. Fick ju göra massa idag för Linn och Victor kom oxå på pannkakskvällsmat… lååångt ord..

Dom åt så det stod härliga till..hehe.. 8 st ägg gjorde jag på och allt åts upp… kul dom gillar det ju…

Kvällspromenad med Lånis innan han skulle hem.

Fotboll med Åke.. puhhh.. varmt och inget kul.. hihi. Men vad gör man inte för barnen..

Balkong mys.. kl är nu snart 22 och jag sitter ute.. säååå fridfullt och skönt. Kvällarna är ljuvliga. Gäller passa på.. det är kanske nu vi har vår sommar…

Hoppas inte så att alla får njuta av sol och värme. Barnen och alla knegare…

Nähä nu ska jag läsa min bok lite och mysa.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: